10 års jubilæum

                                                    2019 blev året for vores 10 års jubilæum!

 

 

 

 

 

Det er FANTASTISK, at vi er nået her til og vi glæder os til at fortsætte de næste mange år endnu.

 

Det har været en spændende og udviklende rejse, som ikke altid har været lige nem - det skal vi erkende! Og når vi ser tilbage på vores start i august 2009, havde vi ikke forudset et scenarie som dette.

 

 

 

Historien kort fortalt:

 

I 2008 blev jeg mor til min datter, Karoline. Jeg ville i første omgang passe hende hjemme, men udviklede denne tanke til en privat dagpleje. Min mor, Linda, tilbød mig muligheden for, at benytte de ledige lokaler hende og min far havde stående. Det takkede jeg JA til og så var jeg igang. Nu kunne jeg dog se, at det kunne være en fordel at være 2 om sådan et projekt, og min mor og jeg blev enige om at gå sammen og danne en såkaldt "stordagpleje". Vi startede med to børn, der meget hurtigt blev til 4, der blev til fem og inden et halvt år var var gået, var der 10 børn hos Spilopperne.

Tingene tog fart og i starten af 2010, talte vi 12 børn og 4 ansatte.

 

Vores daværende forældre var så begejstret, at de foreslog os, at udvide til integreret institution, så deres børn kunne fortsætte i børnehve hos os. 

Vi tog foreslaget i betragtning og det blev til en realitet i oktober 2010. 

 

Og nu er vi så her - med masser af gå på mod, sommerfugle i maverne, hårde tider, dejlige tider og en vilje styrke til at bevise, at vi stadig vil det her projekt og allermest; vi vil give børn i dag LOV TIL AT VÆRE BØRN.

 

                   - Trine Pilegaard, daglig leder

 

 

 

 

Vi glæder os til, at se hvad fremtiden bringer, og vi glæder os til alle de nye børn, der kommer til os i 2019. 

 

Og vi glæder os også til at sende vores og jeres børn ud i den den store vide verden, der venter på dem efter år i trygge, naturlige og afslappede rammer.

De skal ud i en verden, der stiller store krav til dem og derfor er det netop vores opgave hos Spilopperne, at gøre dem pararte til at indtage denne verden. Det gælder om, at have gode værdier, empati og en vis portion nysgerrighed med i rygsækken, og det giver vi dem dem med herfra i et godt samspil med jer forældre.

 

 

Find os

Røstofte Skovvej 5, 4735 Mern

Email: trine@spilopperne.com

Tlf; 2191 5717

Andre info

Administration:

Linda Pilegaard

Email: linda@spilopperne.com

Tlf: 2440 5118

Åbningstider

Mandag-fredag 6.30-17.00

Copyright Statement